• photos
  • photos
  • photos
  • photos
  • photos

Ξενοδοχείο Φρίξος στα Μάλια της Κρήτης

Το ξενοδοχείο Φρίξος στα Μάλια της Κρήτης σας καλωσορίζει!

Εμείς, στο ξενοδοχείο Φρίξος στα Μάλια της Κρήτης, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ζωή είναι μια περιπέτεια, και ότι με την επιλογή να περάσετε τις διακοπές σας στο Frixos Hotel Malia, έχετε κάνει το πρώτο βήμα προς την δική σας:

Το ξενοδοχείο Φρίξος στα Μάλια της Κρήτης αποπνέει μια νεανική, ζωντανή ατμόσφαιρα. Βρίσκεται σε μια όμορφη γειτονιά κοντά στην Παλιά Πόλη των Μαλίων και κοντά στην περιοχή νυχτερινής διασκέδασης.

Το ξενοδοχείο Frixos Malia αποτελείται από δωμάτια (δίκλινα και τρίκλινα), στούντιο και διαμερίσματα, που περιβάλλονται από μεγάλη εξωτερική πισίνα και βεράντα με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες για χαλάρωση και ηλιοθεραπία. Δροσιστικά ποτά, σνακ και μικρογεύματα σερβίρονται όλη την ημέρα στο σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα. Επιπλέον, το λόμπι του Frixos Malia είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για να γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους και φίλους. 

Ακόμα, η πανέμορφη αμμώδη παραλία των Μαλίων, όπως και μια πλεθόρα από θαλάσσια σπορ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Frixos Malia. Τη νύχτα ανακαλύψτε τον έντονο ρυθμό της νυχτερινής ζωής των Μαλίων στο Malia Beach Road, ο οποίος βρίσκεται μόλις μερικά βήματα μακριά από το ξενοδοχείο Frixos.

Η καλοκαιρινή σας περιπέτεια ξεκινάει με διακοπές στο ξενοδοχείο Frixos στα Μάλια της Κρήτης. Να 'στε όλοι εκεί!