• photos
  • photos
  • photos
  • photos

Τοποθεσία

Ξενοδοχείο Φρίξος - σε ιδανική τοποθεσία στα Μάλια της Κρήτης

Το ξενοδοχείο Φρίξος βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά των Μαλίων, μόλις μερικά βήματα από τη ζώνη της νυχτερινής ζωής του λεγόμενου Malia Beach Road, μερικά βήματα από την όμορφη Παλιά Πόλη των Μαλίων και όχι μακριά από την ωραία αμμώδη παραλία των Μαλίων.

Η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου Φρίξος στα Μάλια και οι καλές υποδομές του νησιού σας δίνουν την δυνατότητα να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή. Μπορείτε να ανακαλύψετε ελκυστικές πόλεις, γοητευτικά χωριά και πανέμορφα τοπία του ωραίου μας νησί την Κρήτη. (Ενοικίαση αυτοκινήτου ή μηχανής είναι επωφελή, αν και όχι απαραίτητο.)
 
Εύκολη και γρήγορη διαδρομή...
Το ξενοδοχείο Φρίξος βρίσκεται μόλις 32χμ. μακριά από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, και είναι πολύ εύκολο να έρθει κανείς στο ξενοδοχείο μας:

• Ευχαρίστως θα διοργανώσουμε τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο Φρίξος με ταξί (Με επιπλέον χρέωση. Η απόσταση είναι περίπου 20 λεπτά)
• Υπάρχει γραμμή λεωφορείου που σας φέρνει σε μόλις 40 λεπτά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο Φρίξος (Στάση: η μεγάλη εκκλησία στον κεντρικό δρόμο Μαλίων).


View Frixos in a larger map

Κοντά βρίσκονται...

Malia Beach Road 200m Στάση λεωφορείου 75m
Παλιά Πόλη Μαλίων 200m Πιάτσα ταξί 75m
Κεντρική παραλία 800m Λιμάνι Μαλίων 1.5km
Μπακάλικο 100m Ηράκλειο αεροδρόμιο 32km
Ταβέρνες & εστιατόρια 100m Ηράκλειο κέντρο 35km
Ιατρικό κέντρο 300m Χερσόνησος 7km
Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων 3km Άγιος Νικόλαος 28km